Tervezés

Cégünk fő profilja a klasszikus értelemben vett generáltervezés az előkészítéstől a kiviteli tervezésen keresztül a megvalósulási tervek készítéséig. A Megrendelői igényekhez igazodva számos kisebb vagy nagyobb tervezési feladatot zártunk már le sikeresen generáltervezői és építészeti szaktervezői szerepkörben is.

Felmérés és lézerszkennelés

Cégünk másik fő profilja a legmodernebb technikával (Leica RTC360) megtámogatott 3D lézerscanneres pontfelhő alapú felmérések készítése. Az épületeket, épületgépészeti rendszereket a felhasználás szempontjai szerint optimalizált módszerekkel mérjük fel, és igény esetén BIM-modellt készítünk a leggyakoribb építészeti tervező programokban.

Mérnöki szolgáltatások

Jellemzően szakmabeli megrendelőink számára nyújtunk főként a kiviteli szintű építészeti tervezéshez illetve magához a kivitelezési folyamathoz köthető mérnöki szolgáltatásokat. A tervfeldolgozás, építész szakági tervezés, tervezési részfeladatok ellátása mellett műszaki szakértést, mérnök szaktanácsadást, homlokzattervezést is végzünk.

Lebonyolítás

A projekt lebonyolítás keretein belül irodánk az adott projekt teljeskörű szervezését vállalja, mely a projekt előkészítéstől kezdve a tervezésen és hatósági eljárások lefolyatásán keresztül a kivitelezés koordinálásáig bármilyen munkafolyamatot magába foglalhat.

BIM

A legújabb tervezési és informatikai elvárásoknak megfelelően irodánk BIM (Building Information Modeling) alapú tervezést is folytat. Az építészeti modell részletezettségét (BIM LOD - Level of Development) és információ tartalmát (BIM LOI - Level of Information) minden esetben az előzetesen egyeztetett megrendelői igényekhez igazítjuk.